Yahoo! Danmark

Submit your site to the most visited Website in Denmark: Yahoo!

Yahoo! is the Number 1 portal in Denmark and 40% of the world uses Yahoo!

Potentially reach 25% of all Danish Internet searchers by submitting to the Yahoo! Danmark Directory.
With only 150.000 sites, which are all manually reviewed and indexed, being included in the Yahoo! Danmark Directory will assure you to receive highly qualified visitors and to dramatically increase the traffic of your website.

With over 45 million visitors on a daily basis, Yahoo! is the most popular directory in the world.

Cost:
US$289.00per URL

Benefits:
  • Your site will be reviewed within 7 working days.
  • Your site will be added to the Yahoo! Danmark within 2-4 days after approval.
  • Guaranteed inclusion of your site for 12 months.
  • Your page will be refreshed 2-4 days for the next 12 months.
  • All URLs must conform to Yahoo! Danmark's Terms of Service and Express Agreement.

Accepted domains / languages:

Yahoo! Danmark only accepts sites in Danish, or with an Danish version, or with content relevant to Danish-speaking visitors.

Adult submissions:

If you require an adult submission to Yahoo! Danmark, please check the adult content tickbox.
Failure to do so will delay your submission.

Close this window




 














 

Yahoo! Express Tjenestevilkår

1. Anerkendelse og accept af denne Aftale.

1.1 Yahoo! Danmark ("Yahoo!"), hvis adresse er Amaliegade 3-5c st., DK-1256 København K, Danmark, leverer sin eksprestjeneste ("Yahoo! Express") til dig pEde servicebetingelser og vilkår anført herunder ("Aftalen"), og som kan blive ændret af Yahoo!.

1.2  Den gældende pris for Yahoo! Express er et engangs ikke-refunderbart beløb pE kr. 1500,- eksklusiv moms

Du accepterer, at betalingen af beløbet udelukkende dækker Yahoo!s vurdering af dit websted, og ikke pEnogen måde garanterer, at dit websted bliver medtaget i kataloget, som defineret nedenfor. Din betaling garanterer kun, at Yahoo! vil vurdere og svare pEdin anmodning inden for ti forretningsdage ved enten at medtage eller ikke medtage dit websted i kataloget. Du indvilliger udtrykkeligt i at betale Yahoo! et sådant beløb, uanset om dit websted bliver accepteret eller nægtet optagelse i kataloget.

1.3 Når du klikker pEknappen "Send" nederst i denne Aftale, bekræfter og garanterer du, at du mindst er 18 år gammel, at du accepterer at levere sande, nøjagtige, aktuelle og komplette oplysninger (herunder en nøjagtig og gyldig e-mail-adresse) som påkrævet i registreringsformularen, og at du og enhver tredjepart, som du repræsenterer, accepterer at være bundet af vilkårene i denne Aftale. Yahoo! reserverer sig ret til når som helst at ændre, redigere, tilføje eller fjerne hele eller dele af denne Aftale.

1.4  Hvor det er relevant, vil Yahoo! sende dig personligt en elektronisk momsfaktura, og er ikke forpligtet til at sende dig nogen anden form for faktura. Du accepterer at modtage elektroniske fakturaer, og er ansvarlig for at opfylde alle lovmæssige krav i den henseende, herunder og uden begrænsning at meddele Told og Skat, at du modtager elektroniske fakturaer.

2. Beskrivelse af Yahoo! Express

2.1  Yahoo! Express er en betalingsbaseret hurtig ekspeditionstjeneste, der leveres af Yahoo! for at vurdere, om dit websted kan medtages i Yahoo!s hovedindeks over websteder, der i øjeblikket er placeret pEdk.yahoo.com/www.yahoo.dk og/eller ethvert spejlet, udskiftnings- eller efterfølgende websteder ("Kataloget"). Alle websteder, der kan komme i betragtning til medtagelse i Kataloget skal overholde de kriterier, der er angivet i artikel 3 nedenfor. Når du tilmelder dig Yahoo! Express, vurderer og svarer Yahoo! pEdin anmodning om medtagelse i Kataloget pEfremskyndet basis. Med udgangspunkt i din betaling og deltagelse i Yahoo! Express i overensstemmelse med denne Aftale indvilliger Yahoo! i, at et medlem af Yahoo!s redaktionelle personale kigger pEdit websted, vurderer om det kan medtages i Kataloget, og svarer dig inden for ti (10) arbejdsdage fra datoen for indsendelse af webstedet til vurdering (eksklusive ferieperioder holdt hos Yahoo! og enhver forsinkelse som følge af problemer med behandlingen af din anmodning). Svartider måles med udgangspunkt i Yahoo!s mail-servere.

2.2  Du skal angive et gyldigt kreditkort-/hævekortnummer som del af registreringsformularen, for at Yahoo! vil overveje, om dit websted skal medtages i Kataloget. Du accepterer, at der hæves det IKKE-REFUNDERBARE beløb pEdit kreditkort/hævekort for Yahoo! Express, når du indsender dit websted, hvilket sker sEsnart du klikker pEknappen "Send" i registreringsformularen.

2.3  Alle websteder for voksne skal indsendes til den mest passende kategori under Erhvervsliv og økonomi/Virksomheder/Sex. Redaktionspersonalet anvender en mere kompliceret og tidskrævende gennemsynsproces for websteder, der tilbyder indhold og/eller tjenester for voksne. Yahoo! har strenge retningslinjer for medtagelse af websteder med indhold for voksne. I brede termer medtager vi ikke noget, der kunne betragtes som "hardcore". Se de eksisterende kategorier for voksne Kataloget for at fEen ide om, hvad der er acceptabelt. Det gøres her:

Erhvervsliv og økonomi/Virksomheder/Sex

Samfund/Seksualitet

Hvis du indsender et websted, der indeholder det, som efter Yahoo!s vurdering betragtes som "hardcore"-materiale, bliver dit websted ikke føjet til Kataloget, og du er IKKE berettiget til refundering.

2.4  INTET I DENNE AFTALE FORPLIGTER YAHOO! TIL AT MEDTAGE, OPRETTE LINK TIL, ACCEPTERE ELLER PÅ ANDEN MÅDE VÆRE VÆRT FOR DIT WEBSTED NOGET STED PÅ YAHOO!. HVIS DIT WEBSTED ACCEPTERES, ER DER ENDVIDERE INTET I DENNE AFTALE, DER FORPLIGTER YAHOO! TIL AT PLACERE DIT WEBSTED I EN BESTEMT KATEGORI ELLER UNDERKATEGORI, ELLER LEVERE NOGEN KOMMENTARER ELLER ANMÆRKNINGER SAMMEN MED PLACERINGEN AF WEBSTEDET.

2.5  Bemærk, at Yahoo! Express kun er åben for websteder, der IKKE ALLEREDE ER I KATALOGET. Indsend ikke dit websted til Yahoo! Express, hvis det allerede findes i Kataloget, eller hvis du anmoder om ændringer i et emne, der allerede findes i Kataloget. Hvis du har behov for at foretage en ændring i emnet (dette omfatter ændring af URL-adresse, titel og/eller beskrivelse af det eksisterende websted), skal du anvende voresændringsskema. Der trækkes den aktuelle pris pEdit kreditkort/hævekort for Yahoo! Express, hvis du indsender et websted, der allerede finde i Yahoo!-Kataloget. Der opkræves ogsEden aktuelle afgift for Yahoo! Express, hvis du indsender ændringsanmodninger gennem Yahoo! Express.

3. Minimumskriterier for websteder

Alle websteder, der indsendes til Yahoo! Express til vurdering for medtagelse i Kataloget, skal opfylde følgende minimumskriterier:

(a) ) Hvis webstedet er kommercielt, skal det officielle firmanavn være synligt for alle besøgende pEwebstedet.

(b) Webstedet skal tydeligt definere dets formål, produkter og/eller tjenester.

(c) Webstedet mEikke allerede forekomme i Kataloget.

(d) Webstedet skal indeholde væsentligt enestående indhold, hvilket afgøres af Yahoo!s redaktionelle personale (en bruger, som f.eks. indsender flere URL-adresser til det samme indhold, indsender ikke noget væsentligt enestående indhold).

(e) Hvis webstedet er specielt for et specifikt geografisk område, skal adressen være synlig for alle besøgende pEwebstedet.

(f) Webstedet mEikke indeholde nogen dele, der er under konstruktion.

(g) Alle links pEwebstedet skal fungere (og føre til relevant indhold).

(h)Webstedet skal være danskksproget eller have have særlig relevans for Danmark og danske forhold

(i) Webstedet skal understøtte flere browsere og funktioner (f.eks. ingen fuldt Java-baserede websteder).

(j) Webstedet skal være aktivt og tilgængeligt 24 timer om dagen, syv dage om ugen.

(k)   Webstedet mEikke omfatte indhold, produkter, tjenester eller andre oplysninger, som ifølge Yahoo!s rimelige vurdering kan være i strid med gældende lovgivning og regler, som krænker eller overtræder andres rettigheder, eller som ifølge Yahoo!s vurdering er provokerende, krænkende eller pEanden måde inkonsekvent med formålet med Yahoo! Express.

(l)   Hvis dit websted tilbyder tjenester pEabonnementsbasis, skal du levere en prøveadgangskode eller et prøve abonnements-id til Yahoo! som del af registreringsformularen. Adgangskoden/abonnements-id'et skal være gyldigt i en periode pEmindst 90 dage, og vil udelukkende blive brugt af Yahoo! som del af vurderingen af, om dit websted opfylder og bevarer de minimumskriterier for websteder, der er fastsat i denne artikel.

3.2 Kriterierne i underartiklen 3.1 er ogsEde kriterier, hvorefter dit websted bliver vurderet, når Yahoo! beslutter, om dit websted skal accepteres eller afvises. DISSE KRITERIER ER KUN MINIMUMSKRAV, OG YAHOO! FORBEHOLDER SIG FULD RET TIL AT INDFØRE ANDRE RELEVANTE KRITERIER, INDEN ET WEBSTED ACCEPTERES ELLER AFVISES.

4. Valg og medtagelse af websteder

Yahoo! forbeholder sig ret til at afgøre, hvornår, hvor og hvordan et websted medtages i Kataloget. Hvis Yahoo! accepterer at medtage dit websted i Kataloget, vil Yahoo! vurdere dine præferencer, men reserverer sig ret til at medtage dit websted i enhver kategori eller underkategori, som Yahoo! efter egen vurdering skønner er passende. Når Yahoo! har accepteret et websted til medtagelse i Kataloget, skal det pågældende websted behandles som ethvert andet emne i Kataloget. Yahoo! forbeholder sig retten til ikke at medtage nogen bestemte søgeord, kommentarer eller beskrivelse sammen med medtagelsen af webstedet i Kataloget.

4.2 Yahoo! forbeholder sig retten til uden begrænsning og når som helst at fjerne dit websted fra Kataloget, flytte emnet til en anden kategori eller underkategori og ændre eller fjerne adgangskoder, kommentarer og anmærkninger af enhver grund, herunder men ikke begrænset til en ændring i natur, forretning, varer eller tjenester eller indhold, der er tilgængeligt pEwebstedet.

4.3 Enhver pressemeddelelse samt andre offentlige meddelelser, der er relateret til medtagelse eller eventuel medtagelse af dit websted i Kataloget, herunder fremgangsmåde og timing af sådanne meddelelser, skal skriftligt godkendes forud af Yahoo!. Yahoo! forbeholder sig fuld og ubegrænset ret til at tilbageholde godkendelse af enhver pressemeddelelse og/eller andre offentlige meddelelser.

5. Appellering

5.1 Yahoo! kontakter dig via e-mail med oplysninger om, hvorvidt webstedet er accepteret eller afvist. Hvis webstedet er afvist, har du ret til at anmode om en revurdering (appellere), af webstedet uden yderligere omkostninger ved at sende en e-mail til adressen, der er leveret af Yahoo!. Yahoo! skal modtage din e-mail inden for tredive (30) dage fra datoen for afsendelsen af Yahoo!s afvisning til dig. Hvis anmodningen modtages af Yahoo! inden for dette tidsrum, vurderer Yahoo! igen webstedet og meddeler dig dets endelige beslutning om medtagelse af webstedet i Kataloget. Hvis Yahoo! bekræfter sin afvisning af webstedet, vil ingen yderligere appeller eller indsendelser blive vurderet.

5.2 Hvis Yahoo! accepterer et foreslået websted, har du ret til at anmode om en revurdering af placeringen af webstedet, kommentarfelter og titel uden yderligere omkostninger ved at sende en e-mail pEadressen leveret af Yahoo!. Yahoo! skal modtage din e-mail med anmodning om en sådan revurdering inden for tredive (30) dage fra datoen for afsendelsen af Yahoo!s accept til dig. Hvis anmodningen modtages af Yahoo! inden for dette tidsrum, vurderer Yahoo! igen webstedet og meddeler dig dets endelige beslutning for webstedet. Hvis du foretager væsentlige ændringer pEwebstedet, efter det er medtaget i Kataloget, skal det foregEi overensstemmelse med Yahoo!s standardformular for ændringsprocessen, som beskrevet i underartikel 2.5 ovenfor, for at foretage ændringer i emnet i Kataloget.

6. Beskyttelse af personlige oplysninger

6.1  Yahoo! vedligeholder oplysninger om dig pEYahoo!s servere, herunder men ikke begrænset til dine registreringsoplysninger. Du accepterer, at Yahoo! mEanvende sådanne oplysninger i overordnet form til marketings- eller andre reklameformål. Du accepterer, at Yahoo! kan offentliggøre sådanne oplysninger i god tro om, at sådan handling er rimeligt nødvendigt for at: (a) overholde gældende lovgivning eller juridiske processer, (b) håndhæve denne Aftale eller (c) beskytte Yahoo!s eller andres rettigheder og interesser, dog pEbetingelse af, at intet i dette afsnit skal forpligte Yahoo! til at foretage sådanne offentliggørelser. Vores praksis for håndtering af personlige oplysninger er reguleret af vores Retningslinjer for personbeskyttelse..

6.2  Yahoo! mEkontakte dig angående Yahoo! Express via den e-mail-adresse, som du opgav under registreringsprocessen (eller som opdateres af dig). Sådanne e-mail-meddelelser kan indeholde muligheder i forhold til specialtilbud og nye produkter fra Yahoo!s annoncører.

7. Skadesløsholdelse

Du accepterer at skadesløsholde Yahoo!, dets moderselskaber, datterselskaber, tilknyttede firmaer, funktionærer, bestyrelse, aktionærer, medarbejdere og repræsentanter for ethvert krav, herunder rimelige juridiske salærer, som tredjepart måtte have pådraget sig som følge af din brug af Yahoo! Express, din registrering i Kataloget, accepten eller afvisningen af dit foreslåede websted, ethvert påstået brud pEdenne Aftale og/eller ethvert brud eller påstået brud pEnogen andens rettigheder. Yahoo! forbeholder sig retten til for egen udgift at påtage sig eksklusivt forsvar og kontrol over ethvert emne, der skal skadesløsholdes af dig, hvilket dog ikke fritager dig for forpligtelserne i forbindelse med skadesløsholdelsen.

8. Ansvarsfraskrivelse

8.1 YAHOO! EXPRESS LEVERES "I FORHÅNDENVÆRENDE TILSTAND" OG "SOM TILGÆNGELIGT". I DET OMFANG GÆLDENDE LOV GØR DET MULIGT, FRASKRIVER VI OS ETHVERT ANSVAR, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIGT ELLER STILTIENDE, HERUNDER GARANTIER ELLER ERKLÆRINGER MED HENSYN TIL YAHOO! EXPRESS, DER MÅTTE OPSTÅ SOM FØLGE AF LOVGIVNINGEN ELLER PÅ ANDEN MÅDE, HERUNDER OG UDEN BEGRÆNSNING ENHVER GARANTI FOR TILFREDSSTILLENDE KVALITET, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL ELLER SOM MÅTTE OPSTÅ SOM FØLGE AF BRUGEN, SOM FØLGE AF HANDLEN, ELLER BRUG ELLER HANDEL. VI GARANTERER IKKE, AT VORES WEBSTED VIL VÆRE FRI FOR FEJL, VIL FUNGERE UDEN AFBRYDELSE, ELLER AT ALLE FEJL BLIVER RETTET. HVIS VI SOM FØLGE AF LOVGIVNINGEN IKKE MÅ FRASKRIVE OS NOGET ANSVAR, SKAL OMFANGET OG VARIGHEDEN AF SÅDANT ANSVAR VÆRE DET MINIMALT TILLADELIGE I HENHOLD TIL GÆLDENDE LOV.

8.2 I HENHOLD TIL UNDERARTIKEL 8.3 NEDENFOR, SKAL YAHOO!, DETS MODERSELSKABER, DATTERSELSKABER, TILKNYTTEDE FIRMAER, FUNKTIONÆRER, BESTYRELSE, AKTIONÆRER, MEDARBEJDERE OG REPRÆSENTANTER IKKE HOLDES ANSVARLIGE FOR NOGEN AF FØLGENDE TAB ELLER SKADER (UANSET OM SÅDANNE TAB ELLER SKADER VAR FORUDSET, KUNNE FORUDSES, VAR KENDTE ELLER PÅ ANDEN VIS): (A) ETHVERT DIREKTE ELLER INDIREKTE DRIFTSTAB, TAB AF DATA, INDTÆGT, KONTRAKTER, GOODWILL ELLER ANDRE IMMATERIELLE TAB ELLER AFBRYDELSE AF DRIFT, DER OPSTÅR SOM FØLGE AF BRUGEN ELLER MANGLENDE MULIGHED FOR BRUG AF YAHOO! EXPRESS, YAHOO!'S ACCEPT ELLER AFVISNING AF ET FORESLÅET WEBSTED, ELLER YAHOO!S FORTSATTE MEDTAGEN AF ET WEBSTED I KATALOGET, ELLER (B) ETHVERT INDIREKTE, SPECIELT, HÆNDELIGT ELLER FØLGETAB, UANSET HVORDAN DET ER FORÅRSAGET.

8.3  INTET I DENNE AFTALE UDELUKKER ELLER BEGRÆNSER YAHOO!S ANSVAR FOR DØD ELLER PERSONSKADE SOM FØLGE AF UAGTSOMHED ELLER BEDRAGERI FRA YAHOO!S SIDE.

8.4  I HENHOLD TIL UNDERARTIKLERNE 8.1, 8.2 OG 8.3 OG YAHOO!S SAMLEDE ANSVAR OVER FOR DIG, DER MÅTTE OPSTÅ SOM FØLGE AF ELLER MED HENSYN TIL DENNE AFTALE, SKAL PÅ INGEN MÅDE OVERSTIGE DET BELØB, DU HAR BETALT TIL YAHOO! UNDER DENNE AFTALE.

9. Force Majeure

Ingen part i denne Aftale skal anses for at have misligholdt denne Aftale eller pEanden måde være ansvarlig over for den anden part for enhver forsinkelse eller driftsfejl under Aftalen, der opstår direkte eller indirekte som følge af force majeure eller årsager uden for rimelig kontrol.

10. Meddelelser

Meddelelser eller kommunikation under denne Aftale gives enten ved e-mail eller almindelig post, og skal anses for at være leveret ved modtagelsen hos den part, til hvem sådan kommunikation er rettet, pEde i denne artikel angivne adresser, eller sådanne andre adresser, som begge parter måtte give den anden via meddelelser som anført i dette afsnit. Hvis de er til Yahoo!, skal sådanne meddelelser adresseres til info@dk.yahoo-inc.com eller Amaliegade 3-5c st. 1256 København K, Danmark. Hvis de er til dig, skal sådanne meddelelser adresseres til den e-mail- eller postadresse, der er angivet i din Yahoo! Express-registreringsformular.

11. Hele Aftalen

Denne Aftale udgør hele aftalen mellem parterne i forbindelse med tjenesten og erstatter alle tidligere aftaler, forslag, forståelser, kommunikation og (medmindre afgivet med bedrag) erklæringer, såvel mundtligt som pEskrift, mellem parterne.

12. Generelt

13.1   Ingen enkelt eller delvis udøvelse eller manglende eller forsinket udøvelse af nogen rettighed, beføjelse eller noget retsmiddel af Yahoo! skal udgøre en fraskrivelse fra Yahoo!s side eller begrænse eller ugyldiggøre enhver videre udøvelse af den pågældende eller enhver anden rettighed, beføjelse eller retsmiddel, der måtte opstEunder denne Aftale eller pEanden vis.

13.2   Med mindre andet udtrykkeligt er anført i denne Aftale, kan ingen af betingelserne og vilkårene i denne Aftale håndhæves af personer, der ikke er en part i aftalen.

13.3   Intet i denne Aftale skal virke til dannelse af partnerskab eller joint venture mellem parterne, og med undtagelse af, hvad der udtrykkeligt er bestemt af Aftalen, skal ingen af parterne indgEi eller have autoritet til at indgEethvert engagement eller opgive oplysninger og garantierklæringer pEvegne af eller forpligte eller pEanden måde binde den anden part.

13.4   Du accepterer, at pEtrods af enhver regel eller lov med modsat virkning, skal ethvert krav eller enhver påtale, der måtte opstEsom følge af brugen af Yahoo! Express, foreligge inden for et (1) år efter, at et sådant krav eller en sådan påtale opstod eller for altid herefter være forældet..

13.5   Overskrifterne i denne Aftale er udelukkende til praktisk brug og skal ikke påvirke tolkningen af denne Aftale.

Brugeren og Yahoo! underkaster sig de danske domstole som eksklusivt værneting.

Close this window




 














 

Yahoo! Tjenestevilkår

Formålet med Yahoo! Express

Yahoo! Express er en tjeneste, der især er rettet til erhvervslivet. Betalingen for tilmelding via Yahoo! Express garanterer, at Yahoo! vil vurdere og behandle tilmeldingen inden for ti arbejdsdage ved enten at optage webstedet i Yahoo!s katalog, eller give et begrundet afslag pEoptagelse. Yahoo! Express bliver lavet i samarbejde med PrioritySubmit.

Vi gør opmærksom pE at betalingen ikke automatisk garanterer optagelse i kataloget, placering af webstedet, eller særlige ønsker til beskrivelse. Som med alle andre foreslåede websteder ligger den sidste bedømmelse af webstedet hos Yahoo!s redaktionelle afdeling. Denne tjeneste er forbeholdt websteder på dansk eller med særlig tilknytning til Danmark.

Hvis dit websted bliver optaget i kataloget vil det være synligt efter næste opdatering, der normalt ser hver 2-4 dag. Vi gør dog opmærksom pEat dette ikke garanteres.

Pris på Yahoo! Express

Den nuværende pris for brug af Yahoo! Express er et engangs-, ikke-refunderbart gebyr på kr. 1500,- for hvert websted som bliver foreslået.

Betingelser og vilkår

For at kunne benytte Yahoo! Express skal du opfylde og acceptere følgende betingelser: Du bedes afkrydse boksen ved siden af hvert punkt for at indikere at du forstår og accepterer vore betingelser.

- Jeg har læst og accepteret Yahoo! Express Servicebetingelser og vilkår.
- Jeg har undersøgt, at webstedet ikke allerede findes i Yahoo! kataloget, og jeg er indforstået med at ændringsforslag til eksisterende registreringer ikke kan indsendes her. [Sektion 2.5]
- Mit websted understøtter flere browsere og funktioner (fx optages ikke fuldt Java-baserede websteder eller websteder, der kun virker i Internet Explorer). [Sektion 3.1 (i)]
- Mit websted er på dansk, eller har en særlig relation til Danmark og danske forhold (fx websteder for danske virksomheder). [Sektion 3.1 (h)]
- Jeg er indforstået med, at der er ingen garanti for at mit websted bliver optaget i Yahoo!. [Sektion 1.2]
- Jeg er indforstået med, at Yahoo! forbeholder sig ret til at redigere og placere registreringen af mit websted efter redaktionelle retningslinier. [Sektion 4.1]
- Jeg er indforstået med, at hvis mit websted bliver optaget, vil det blive behandlet på linie med andre websteder i Yahoo! kataloget. Der tages ikke særlige hensyn til websteder optaget via Yahoo! Express. [Sektion 4.1]
- Webstedet skal være aktivt og tilgængeligt 24 timer om dagen, syv dage om ugen. [Sektion 3.1 (j)]
- Ingen dele af mit websted er under konstruktion, og alle links fungerer og og linker til indhold. [Sektion 3.1 (f)]
- Mit websted indeholder unikt og selvstændigt indhold, der ikke allerede er tilgængeligt i Yahoo! kataloget (fx vil forskellige tilmeldte URL'er, der fører til samme indhold ikke blive betragtet som havende unikt indhold, og undersider af allerede registrerede websider betragtes ikke som selvstændige websteder.) [Sektion 3.1 (d)]
- Jeg accepterer at Yahoo!s samlede ansvar overfor mig ikke under nogen omstændighed skal beløbe sig til mere end det beløb jeg har betalt til Yahoo! [Sektion 8.4]
- Jeg accepterer at holde Yahoo! og Yahoo!s moderselskaber, datterselskaber, tilknyttede selskaber, repræsentanter, agenter, samarbejdspartnere og ansatte skadesløse for ethvert krav eller pålæg, herunder rimelige advokatomkostninger, som fremsættes af tredjepart pEgrundlag eller som følge af min brug af Yahoo! Express, min optagelse i Kataloget, accepten af eller afslaget pEdet foreslåede websted, ethvert påstået brud pEdenne aftale, og/eller ethvert brud eller påstået brud pEandres rettigheder. [Sektion 7]
- Jeg accepterer at Yahoo! kan kontakte mig angående Yahoo! Express ved at benytte min mail-adresse som er opgivet ved registreringsprocessen (eller som opgivet med en opdatering foretaget af mig). Sådanne mails kan indeholde information om særlige tilbud og nye produkter fra Yahoo!s annoncører. [Sektion 6.2]
   

Close this window